Alv 24 puhelut kotimaassa min) 0,08, puhelut ulkomaille min) 0,08 ulkomaanpuhelumaksu. Telian sivuilla, Telia Prepaid -lataussovelluksella ja R-kioskilla. 31 pv Nettipaketti (19,90 ) sisältä rajatonta netin käyttöä Telian 3G ja 4G verkoissa enintän 100 Mbit/s* nopeudella. Jos edellistä netin käyttöjaksoa on vielä jäljellä, uuden Nettipaketin käyttöjakso alkaa heti sen pätyttyä. Prepaid-paketti L sisältä normaalihintaisia kotimaanpuheluita 1000 min, 1000 viestiä sekä rajattoman netinkäytön kotimaassa. Saat 5 bonussaldoa aina joka kolmannesta latauksesta siis joka. Telia Prepaid-liittymä, sisältä 7 euroa saldoa, puhelut ja viestit kotimaassa 0,066 / min/kpl. Jos käytössäsi on prepaid-liittymä, latauslipukkeella lataamasi saldo on heti käytössä. Latauslipukkeella voit antaa puheaikaa myös lahjaksi. Sisältä 7 euroa saldoa, telia Prepaid -liittymäsi on käytössäsi 6 kuukautta käyttönotosta tai 12 kk viimeisimmästä saldolatauksesta. Latauslipuke sopii kaikkiin Telian puhelinliittymiin ja Prepaid-liittymiin. Netin käyttö Mt) 0,01 maksimiveloitus 1,50 /päivä. Tarvittaessa tilaa asetukset tekstiviestillä.

Hieronta seksitreffit kiimainen nainen

Jos et palaa maksutapahtuman jälkeen Latauslipukkeen sivulle paluulinkillä, maksutieto siirtyy Telialle viiveellä, eikä latausta suoriteta heti. Tekstiviesti ulkomaille kpl) 0,29, multimediaviestit kotimaassa ja ulkomaille kpl) 0,066. Jos latauslipukkeella ladattua hyvitystä jä käyttämättä, käyttämätön osuus hyvityksestä siirtyy aina seuraavalle laskulle, kunnes se on kokonaisuudessaan käytetty. Katso asiakaspalvelun yhteystiedot, miten voisimme parantaa tätä artikkelia? Myös liittymien käyttö jatkuu normaalisti. Netti toimii myös 2G-verkon alueella. Osta painettu latauslipuke hyvin varustetuista kioskeista (20,  (aktivointimaksu 1, ei koske Easy-liittymä). Puhetta, viestejä ja nettikäyttöä) netissä, Telia Prepaid -lataussovelluksella, R-kioskilla tai osta latauslipuke lähimmältä Telian jälleenmyyjältä. Pakkaus sisältä kaikki sim-korttikoot: normaalin, micron ja nanon. Hinnaston mukaiset maksut veloitetaan asiakkaan liittymän ladatulta saldolta. Jokainen tekemäsi lataus jatkaa prepaid-liittymän voimassaoloaikaa 12 kuukautta. Liittymän ei voi tilata maksullisia (laskutettavia) lisäpalveluita. Jos et lataa saldoa tai netinkäyttöä 12 kuukauteen, liittymä sulkeutuu. Huomioithan, ettei jäljellä jänyttä puheaikaa hyvitetä voimassaolon pätyttyä.

ei ole Telia Prepaid -liittymällä sallittu. Voimassa Telia Prepaid-, Telia Easy Prepaid- ja Prepaid Netti -liittymiin. Puhelut palvelunumeroihin min) 0,08 palvelupuhelumaksu, puhelut Vastaajaan min) 0,08, tekstiviesti kotimaassa kpl) 0,08. Tee lataus siitä liittymästä, johon haluat latauksen. Tulostettu latauslipuke, valitse haluamasi summa ja maksa se myyjälle. Turvanumeroihin voidaan yhteensä käyttä 3 min puheaikaa tai lähettä 3 kpl tekstiviestejä. Tekstiviesti ulkomaille kpl) 0,29, multimediaviestit kotimaassa ja ulkomaille kpl) 0,40. Soitonsiirrot toimivat vain silloin, kun liittymässäsi on puheaikaa jäljellä. Tarvitset Telia Prepaid, Easy Prepaid tai Prepaid Netti -liittymän numeron latausta varten, liittymänumero on sim-korttikehyksessä. Lataukset, voit ladata liittymäsi lisä saldoa tai paketteja kätevästi verkkopankkitunnuksillasi (Nordea, Osuuspankit, Danske Bank, Handelsbanken, Ålandsbanken, Aktia). Liittymä on käytettävissä 12 kuukautta käyttönotosta tai viimeisimmästä latauksesta. Telia Prepaid toimii Suomessa, myös Ahvenanmaalla, mutta ei ulkomailla.Seuraa helsinki pano seksi

  • Vanha, easy Prepaid -liittymä on nyt Telia Prepaid!
  • Jos et lataa saldoa tai netinkäyttöä 12 kuukauteen, liittymä sulkeutuu.
  • Lataa lisä saldoa, netin käyttöaikaa tai Prepaid Paketteja Telian prepaid- liittymällesi: Telia Prepaid, Easy Prepaid tai Prepaid Netti.
  • Telia, prepaid -lataussovelluksella hallinnoit kätevästi kaikkia Telia, prepaid - liittymiäsi yhdessä paikassa.

Lover dating site nastola

Latauksesta 5 bonussaldoa lataatpa mitä tahansa: saldoa tai paketteja. Voimassaoloaika, liittymä suljetaan 6 kk liittymän käyttönotosta tai 12 kk viimeisimmästä latauksesta. Tele Finland Prepaid) -liittymiin. L-paketti nyt vain 24,90 (norm. Jos olet hankkinut Easy Prepaid liittymän ennen.3.2017, liittymäsi numero, hinnoittelu ja toiminta säilyvät ennallaan. Latauslipukkeella ei voi maksaa mahdollisia kytkentä-, kuukausi- ja muutosmaksuja. Huomaa tämä latauslipukkeista, voit maksaa laskutettavan puhelinliittymän kuluja ennakkoon latauslipukkeella. Latauslipuketta ei voi käyttä Puhelumaksun siirron yhteydessä. Lataus on käytössäsi. Soitonsiirto Vastaaja on maksuton. Lataukset R-kioskilta, suoralataus R-kioskilta, ilmoita myyjälle liittymänumero, johon haluat latauksen.