D liikkuu sisälläni välillä hitaasti ja syvälle, välillä rajusti nussien. Levitän huovan, nuuhkaisen järvi-ilmaa, tähyilen veden yli vastapäiselle saarelle. Valitsen syntisen kermaisen suklaatoffeejätskin ja nautiskelen sen kaikessa rauhassa auton kylkeen nojaillen. Pilluni on kuin tulisilla hiilillä. Kun se lipaisee kevyesti klitoristani, jo se saa mut tuskallisen malttamattomaksi. Käsi levittä vähän jalkojani. Olen tekevinäni töitä, mutta hajamielinen näpertelyni ei tuota työnantajalleni enä senttiäkän. Sormet jatkavat jalkojeni väliin, tunnustelevat, hieraisevat kuin kokeeksi klitoristani. Tuttu kukko kiekuu naapurissa itseän tainnoksiin. Makaan edelleen paikallani silmät ummessa, mutta pyllyni on alkanut elä omaa elämänsä. Rantasaunan piipusta nousee jo hyvä savuvana. Suuni aukeaa, pieni voihkaisu karkaa ilmoille. Ja saat tulla, D lukee ajatukseni. Just noin kulta, oikein hyvä, ime sitä.

Seksi videoita thai hieronta helsinki keskusta

Roiskautan vettä lämpimille rantakiville. Nautin täysillä siitä, että saan olla näennäisesti miehen seksiorja ja käskyläinen. Kumpiakaan en nyt tarvitse. Sä on pilvinen, mutta lämmin. Siirrän huovan penkin eteen, polvistun huovan pälle, kostutan ihanasti seisovan munan kunnolla syljellä ja liuutan sen syvälle nieluuni. Havahdun, kun mies silittä pyllyäni. Huippu on vaarallisen lähellä. Auton tavaravuorta voisi luulla viiden hengen perheen kuukauden reissukamoiksi. Soutuvene on loitonnut, kuikkakaan ei enä huuda, ilta-aurinko lämmittä. Suomalaisia mökkiperinteitä kunnioittaen, veera. Haluaisin, että se nuolisi ja nussisi mua saman tien siinä salaattien ja kesäkurpitsojen seassa. Ollaan oltu tunti mökillä, ja sä makaat jo tällä alasti kiimaisena narttuna, D moittii. Tällä reissulla saan laueta vasta, kun D on antanut siihen luvan. Ilmava loma-asu, seuraavana aamuna täräytämme liikkeelle jo aikaisin.

puita saunaan ja puhdistaa grilliä. Mies alkaa nuolla mua pitkin lipaisuin pyllyreiästäni klitorikseen asti. Se käskee mut pitkittäin selälleni penkille ja asettautuu itse polvilleen penkin pätyyn. Leuto tuuli sivelee selkäni, pakaroitani, niskahiuksiani. Yritän työntä peppuani vastaan, mutta mies komentaa mut olemaan paikallani. Järvellä joku heittelee soutuveneestä virveliä, kauempana huutaa kaihoisa kuikka. Nauramme rivouksillemme ja ahmimme hyvä fiilistä. Lopulta olen täynnä ihanaa jäykkä kullia, ja olen pökertyä mielihyvästä. Riisun mekkoni, ei tänne kukaan näe. Kihelmöivä lämpö leviä klitoriksen ympärille.



Suomi24 treffit sexy treffit

  • Runkkaus videoita posliini pillu
  • Suomalaiset porno tähdet lahti
  • Thai hieronta pateniemi beautiful shemale

Pillun hierominen nuathai

Pari sekuntia myöhemmin mies laukeaa voimalla sykkien sisälle lihaani ja lyyhistyy huohottaen alaselkäni vasten. Lupa heltiä, konttaan viltille ja kännän miehelle pyllyni. Mies kurkottaa ajomatkan aikana kätensä tarkastaakseen bikinirajojeni sokeroinnin. Nelinkontin viltille siitä, mies jatkaa tuhmaa roolipeliämme. Kaadan kummallekin lasillisen viiniä, vien toisen miehelle ja jatkan itse matkaani laiturille. Nälkä kurnii ja kylmä bissekin maistuisi. Silmäilen keskeneräistä projektia ja työhön liittyvä videota, mutta todellisuudessa en enä näe enkä kuule. Jatkan hellä suuhoitoa huulet turvoksissa ja kuola valuen, kunnes miehellä on muita ajatuksia.